Jump to content

Žalba na gradjevinsku dozvolu

Preporučene objave

objavljeno:

Pozdrav,

Kupio sam zemljište prije 2 godine i prije nekoliko mjeseci sam je sve predano za građevinsku. Prije koji tjedan sam dobio građevinsku ali je u roku netko od susjeda uložio žalbu na drugostupanjsko tijelo. Radi se o nerazvrstanoj cesti koju je općina tako i proglasila odlukom i po kojoj idu komunalije, rasvjeta i asfalt. U ulici ima još 10 kuća. Što ja kao investitor mogu uopće napraviti osim čekati mjesecima a možda i godinama da to netko pogleda? Nije mi vjerojatno da ja nemam ama baš nikakva prava i uostalom ako se netko hoće tužiti zašto se to ne riješava s Općinom umjesto maltretiranja pojedinaca koji žele investirati ogromne novce u obiteljsku kuću? 

Ako imate kakav savjet ili znate što bi mogao napraviti da postupak ubrzam i izvučem se iz te komplikacije bio bi zahvalan.

Vidim da je česta tema služnost puta ali ne vjerujem da to svatko od pvih ljudi koji već imaju tamo kuće ima? Zar je moguće da baš svi i vodovod i hep i općina sredi ulicu i da onda ja ne mogu tu dobiti građevinsku dozvolu?

• 2 tjedna kasnije...
odgovoreno:

Na čemu se zasniva žalba stranke u postupku? Pričekajte odogovor Ministarstva, možete im poslati požurnicu. 

Graditi možete i na osnovu izvršne građevinske dozvole, ali na vlastiti rizik. 

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija