Jump to content

prometna pod utjecajem alkohola


lire

Preporučene objave

pozdrav,

tata je udario zenu ispred sebe s tim da je napuhao 0,86, kad se oduzme pise 0,76. tvrdi da nije upalila zmigavac i da je naglije zakocila, kao da se u zadnji tren sjetila skrenuti. njegova greska kako god. nema prekrsaja do sada u 30 god koliko vozi. jos nije nista doslo od policije, ima samo da je pristao na alkotest. citala sam savjete i ne znam kakav prigovor pisati, priznati krivnju i navesti sve okolnosti ili se ne izjasniti i da ide pred sudca. stvar je sta on i izrazavanje ne idu zajedno, mislim da ce se zapetljat i nece opce znat iznjeti sto zeli. i jos jedno pitanje, dobije li se kakva obavijest u slucaju da je zena podigla privatnu tuzbu? s njom je bilo maloljetno dijete, odmah je zvala hitnu i odvjetnicu pa nekako ocekujemo da ce je podici, makar je policajac dosao i obavijestio tatu da je bio u bolnici i da ni zeni ni dijetetu nije nista, da su dobro.  hvala na pomoci! lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 14 sati , lire je napisao:

citala sam savjete i ne znam kakav prigovor pisati, priznati krivnju i navesti sve okolnosti ili se ne izjasniti i da ide pred sudca. stvar je sta on i izrazavanje ne idu zajedno, mislim da ce se zapetljat i nece opce znat iznjeti sto zeli. i jos jedno pitanje, dobije li se kakva obavijest u slucaju da je zena podigla privatnu tuzbu? 

Prigovor ide tek kad dobije prekršajni nalog da se vidi za što ga točno terete,a bit će alkohol,prometna i nedržanje razmaka.Pošto su tri prekršaja mogli bi ići i s optužbom prijedlogom pa će ići direktno na sud iako su mu trebali onda izdat i obavijest po čl.109 (ali mogu i kasnije).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija