Jump to content

prometna pod utjecajem alkohola

Preporučene objave

objavljeno:

pozdrav,

tata je udario zenu ispred sebe s tim da je napuhao 0,86, kad se oduzme pise 0,76. tvrdi da nije upalila zmigavac i da je naglije zakocila, kao da se u zadnji tren sjetila skrenuti. njegova greska kako god. nema prekrsaja do sada u 30 god koliko vozi. jos nije nista doslo od policije, ima samo da je pristao na alkotest. citala sam savjete i ne znam kakav prigovor pisati, priznati krivnju i navesti sve okolnosti ili se ne izjasniti i da ide pred sudca. stvar je sta on i izrazavanje ne idu zajedno, mislim da ce se zapetljat i nece opce znat iznjeti sto zeli. i jos jedno pitanje, dobije li se kakva obavijest u slucaju da je zena podigla privatnu tuzbu? s njom je bilo maloljetno dijete, odmah je zvala hitnu i odvjetnicu pa nekako ocekujemo da ce je podici, makar je policajac dosao i obavijestio tatu da je bio u bolnici i da ni zeni ni dijetetu nije nista, da su dobro.  hvala na pomoci! lp

odgovoreno:

ako nije dobar u izražavanju napišite prigovor, ovdje imate predloške.

priznanje krivice, izražavanje kajanja, itd.

ako žena podigne privatnu tužbu onda će tužba doći na kućnu adresu tužene osobe. obzirom da ženi ni djetetu nije ništa, vrlo je neizgledno da će tužba biti podignuta.

odgovoreno:
prije 14 sati , lire je napisao:

citala sam savjete i ne znam kakav prigovor pisati, priznati krivnju i navesti sve okolnosti ili se ne izjasniti i da ide pred sudca. stvar je sta on i izrazavanje ne idu zajedno, mislim da ce se zapetljat i nece opce znat iznjeti sto zeli. i jos jedno pitanje, dobije li se kakva obavijest u slucaju da je zena podigla privatnu tuzbu? 

Prigovor ide tek kad dobije prekršajni nalog da se vidi za što ga točno terete,a bit će alkohol,prometna i nedržanje razmaka.Pošto su tri prekršaja mogli bi ići i s optužbom prijedlogom pa će ići direktno na sud iako su mu trebali onda izdat i obavijest po čl.109 (ali mogu i kasnije).

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija