Saravili objavljeno: 20. kolovoz 2021. Dijeli objavljeno: 20. kolovoz 2021. Imam pitanje, suprug je otišao od kuće 19.06.2020. Jučer kada smo razgovarali rekao je da mu sam razvod braka nije bitan, već da uredimo imovinu i financije. Može li se to urediti bez razvoda braka? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 20. kolovoz 2021. Dijeli odgovoreno: 20. kolovoz 2021. Možete, a ako ste sporazumni ni rastava braka nije problem. U pravilu ovo su uvijek dva zasebna postupka. Naravno, ako zbog diobe bračne stečevine uopće želite ići u sudski postupak, odnosno ako to ne možete riješiti sporazumno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Saravili odgovoreno: 20. kolovoz 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 20. kolovoz 2021. ok hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vukovar odgovoreno: 31. kolovoz 2021. Dijeli odgovoreno: 31. kolovoz 2021. Zanima me u slučaju razvoda braka, ima li kakav rok za podjelu bračne imovine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 31. kolovoz 2021. Dijeli odgovoreno: 31. kolovoz 2021. prije 27 minuta, vukovar je napisao: Zanima me u slučaju razvoda braka, ima li kakav rok za podjelu bračne imovine. Ne, ako je u pitanju tužba za utvrđivanje bračne stečevine, tada nema zastare. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vukovar odgovoreno: 31. kolovoz 2021. Dijeli odgovoreno: 31. kolovoz 2021. Ovako,dvoje ljudi su se rastali sporazumno prije par godina,nisu išli na podjelu bračne stečevine , a sad prodaju kuću koja je kao vlasnik upisan samo jedan bivši bračni drug 1/1.E sad kako nije bilo podjele bračne stečevine ,je li izgledno da ovaj koji ima vlasništvo 1/1 izradi ovog drugog, jer nema nigdje da je i on suvlasnik niti ikakvog traga o bračnoj stečevini. Nadam se da ste me shvatili na što ciljam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 31. kolovoz 2021. Dijeli odgovoreno: 31. kolovoz 2021. prije 15 minuta, vukovar je napisao: je li izgledno da ovaj koji ima vlasništvo 1/1 izradi ovog drugog, jer nema nigdje da je i on suvlasnik niti ikakvog traga o bračnoj stečevini. Itekako je moguće da ga izigra, a kupac s tim nema ništa, jer nema upisane zabilježbe spora u zemljišnim knjigama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vukovar odgovoreno: 31. kolovoz 2021. Dijeli odgovoreno: 31. kolovoz 2021. Shvatam ja,zato i pitam da li postoji rok za podnošenjem tužbe za utvrđivanje bračne stečevine, jer su rastavljeni 3-4 godine,a od imovine ni traga,pogotovo što mu je očišćen račun od štednje ,jer je imala punomoć na taj račun, a da stvar bude zanimljiva žive pod istim krovom i dalje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 31. kolovoz 2021. Dijeli odgovoreno: 31. kolovoz 2021. prije 1 minutu, vukovar je napisao: pogotovo što mu je očišćen račun od štednje Moglo bi mu se isto dogoditi i sa novcima od prodaje kuće. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.