Jump to content

Nenaplativost alimentacije putem ovrhe


Narla

Preporučene objave

Pozdrav,
Ukratko, službeno smo se rastali 2013, a prestali smo živjeti 2009, tuzba za razvod trajala je cca 2 god , 2 put sam išla na sporazumno ali ništa ( nismo imali sto dijeliti samo sam htjela rastavu), po sudskoj presudi trebao je platiti alimentaciju od 2009. pa na dalje, ništa nije plaćao od 2009. do 2018., iskoristila sam u tom periodu 3 god državne alimentacije, plaćao je svoju proizvoljnu cifru 1500 kn od 2018. 7mj do 4 mj 2021. sva dugovanja za alimentaciju od ranije otišle su mu na ovrhu od koje se ne mogu naplatiti još od 2014. od kad mu je sjela ovrha zbog alimentacije, službeno nije nigdje zaposlen( nema službeno ništa na sebi), a znam da ima 2 firme gdje nije službeno zaveden ni kao vlasnik niti kao zaposlenik, izvlači lovu tako da mu nigdje ništa ne sjeda. Sto napraviti u takvom slučaju, sve pravno sam napravila, jel ima smisla kaznena prijava i da ga Država prisili? Jel trebam uopće napomenuti da djecu ne viđa već su ih viđali njegovi roditelji ( imam u presudi da djecu mogu pokupiti baka i deda a on ih može kod njih vidjeti)
Unaprijed hvala na odgovorima.Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Cca 300 tis kn, bivši svekar je umro a bivša svekrva ima penziju 1200 kn, a imaju ok odnos s klincima, ne vidim tu prostor da se naplaćujem od njih…šta ne bi mogla kaznena prijava i DORH bivšem suprugu staviti neki ultimatum ak ne plati do određenog roka da onda ide i zatvor?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija