Jump to content

Privremena odjava sa zdravstvenog

D.B

Preporučene objave

Nekoliko godina,tacnije 7 placam svoje zdravstveno osiguranje u Hrvatskoj koje sada iznosi oko 575 kn.Nisam imala  drugog nacina vec da sama placam ,a zaista mi je bilo potrebno i hitno .Vec 2 godine nalazim se u inozemstvu ,i sada sam preko supruga osigurana ,te ovdje imam lijekove i povremene kontrole koje su mi neophodne .Zanima me da li bi mogla privremeno odjavit to osiguranje ,te za par godina ako se vratim u Hrvatsku ponovno nastaviti placati .Mozda pitanje nije za ovaj portal,pa se unaprijed ispricavam .

Dijeli na drugim stranicama

• Borbena7 locked i unlocked this forumu

Mozete se odjavit sa hrvatskog zdravstevnog. Skinete obrazac T1, popunite ga, skenirate ga i posaljete na mail hzzo-u prema mjestu vaseg prebivalista/boravista kod nas. Prije toga posaljite im mail treba li jos nesto osim toga (prije dvije je godine je bilo samo da treba T1 sad ne znam sta treba).

I nek vam obavezno kazu sta treba popunit u obrascu da se ne zeznete.

Kad se vratite iz inozemstva potrebno je donijeti odjavu sa stranog zdravstvenog. Od dana kad vam pise odjava imate 30 dana da se javite HZZO-u da vas osiguraju kao nezaposlenu osobe (ne placate nista ako se javite u tom roku)

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija