Jump to content

Porez na kuću za odmor.


merkurkod

Preporučene objave

Suprug je vlasnik 2/3 kuce, starine , koje je dobio nasljedstvom i za svoj udio placa porez na kuću za odmor.Prijašnji vlasnik je također plaća ovaj porez.Radi se o starini, koja nema gradski  vodovod, šternu, wc niti kanalzaciju tj.septičku pa se ta kuća niti ne koristi za odmir niti je itko u njoj spavao proteklih 8 godina.Suprug nema na toj adresi prebivalište jer je prijavljenj na adresi u drugom gradu gdje živi i gdje su prijavljeni i ostali članovi njegove uže obitelji.Imamo li osnove da se žalimo nadležnom tijelu i tražimo ukidanje  porez na kuću za odmor za objekt koji nema osnovne životne uvjete?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ima osnove za žalbu.
Navedite sve što ste napisali, ako objekt ima priključak za struju, kopirajte uplatnice u toku 1 kalendarske godine, čime morate potkrijepiti sve navedeno - to jest, da tokom godine plaćate samo obavezni, paušal. Ako možete, iz HEP -e pribavite dokaz, koliki je mjesečni paušal, za održavanje brojila, aktivnim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija