Jump to content

Kaznena prijava za tjelesnu ozljedu


Rammstein0401

Preporučene objave

Pozdrav!

Zanimaju me Vaša mišljenja i savjet kako postupiti u slijedecoj situaciji.

Naime, prije 3 dana stariji brat koji ne živi više u našoj obiteljskoj kuci imao je okrsaj sa kolegom mog drugog brata. Dotični kolega inače je poznat po tome da je iznimno naporan, zna se "kačiti" na druge i podosta zna uvrijediti i vrijeđati ljude. Tako se uhvatio i mog starijeg brata i priče vezane uz njega te je brat iz ljutnje lupio mu podosta jači šamar čime mu je polomio cijeli nos. Kolega je taj dan otišao u bolnicu gdje je zaprimio nekoliko šavova itd. No, nakon 3 dana kolega se prijeti mojem bratu da će ga prijaviti te mu je također rekao ukoliko ne želi da ga prijavi da mu plati 5.000KN radi toga sto mu je polomio nos. E sad, zanima me što moj stariji brat može učiniti povodom ovog slučaja. Što bi bilo kada bi ga kolega na kraju i prijavio za to? 

 

Da napomenem, dotični kolega je prije godinu dana imao sličan okršaj sa mnom gdje me vrijeđao u mojem dvorištu na što sam ga ja lupio i raskrvario mu ruku. Za to me prijavio policiji bio i kada je policija došla kod mene doma pitali su me samo je li me on vrijeđao u mojem dvorištu na što sam rekao da je i na tome je sve ostalo. Policija nije više daljnje korake poduzimala niti se obazirala na njegovu prijavu.

uređeno: od Rammstein0401
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija