Jump to content

Dozvola za renoviranje stana

Martinski

Preporučene objave

Poštovani,

supruga i ja planiramo renoviranje dijela stana u kojem živimo,obnovu kupaonice i prostorije u kojoj su kuhinja i blagovaona.U radovima su izmjena elektro i vodo instalacija,izmjena pločica,novi namještaj,nova ulazna vrata i prozor u kupaoni,micanje jednog pregradnog zida od knaufa i obnova drvenog poda na kojem je sada linoleum.Zanima nas kakve dozvole nam trebaju,obzirom da odnos sa susjedima je sve samo ne idiličan.Napominjem da se nalazimo u području Tzv. starog grada,te smo kontaktirali i Konzervatorski odjel,odgovor je bio da ako se ne diraju nosivi elementi zgrade,krov ili pročelje sa njihove strane ne treba nikakva dozvola.Srdačan pozdrav.

Dijeli na drugim stranicama

Zanimljivo. Identicna situacija kod mene, strogi centar i losi odnosi sa susjedima. Mene je susje dodmah prijavio i dosla je inspekcija i rekla da cu dobiti obustavu radova zbog PVC prozora. Tako je i bilo u rijesenju koje sam dobio, a usto su mi naredili da im moram dostaviti glavni projekt za zamjenu elektricnih i vodovodnih instalacija. Do kada sam rijesenje dobio, sve je bilo gotovo vec, tako da niti ne znam da li da se idem baviti time ili da ignoriram to do daljnjega. Ima li tko kakav savjet?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija