Jump to content

Kršenje javnog reda i mira


luc28

Preporučene objave

Pozdrav, prije mjesec dana sam došao na utakmicu, policija me evidentirala u alkoliziranom stanju. Uz to sam nepromišljeno probao i pobjeći. Kazna je 5000 kn za kršenje zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima + 750 kn za remećenje javnog reda i mira. 

Nisam nikad bio u situaciji da se moram suočavati sa našim pravnim sistemom ali znam da ne bih htio plaćati punu kaznu pa me zanima koji mi je sljedeći korak? Žalba uz priznanje, kajanje i tvrdnju da mi je ovo prvi prekršaj mi se čini kao najbolja solucija. 

Uz to jedno glupo pitanje, žalbu šaljem poštom ili je moguće i elektroničkim putem nekako? Treba li žalbu ovjeriti službeno? Ne kužim se baš ispričavam se.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala ma odgovorima ekipa. Jos jedno pitanjce samo, predlazu da mi se zabrani prilazak stadionu i pise da se moram prije svake utakmice prijaviti u postaju i obavezno predati putnu ispravu. Sta to znaci? Da ne mogu putovati van drzave? Uz to moj posao je cesto na tom stadionu na dan utakmice. Morat cu se zaliti da mi ugrozava egzistenciju zar ne?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija