Jump to content

nasljednici


TončicaBalončica.pok.Jakov

Preporučene objave

što se događa kad protina strana zataji rodoslovlje,nasljednike,navodeći samo tri brata a ja priložim porodično stablo i razotkrijem još tri sestre i dva brata,dali se automatski cjeli iskaz protivne strane neuvažava?

upravo sad, marijanči je napisao:

što se događa kad protivna strana zataji rodoslovlje,nasljednike,navodeći samo tri brata a ja priložim porodično stablo i razotkrijem još tri sestre i dva brata,dali se automatski cjeli iskaz protivne strane neuvažava?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ispričavam se odvjetnik  mi je rekao da mučim i da neširim priču dalje jer je tako i za mene gore,radi se o tome da čestica nije u posjedu 3 brata  kako je rečeno sudu nego u posjedu 5 brače i dvi sestre,ali nije nikad se ta čestica djelila nisu niti svi upisani ,nego ja utvrđujem vlasništvo samo na djelu od jednog brata od mog pradjeda,nego sad aktualno rješenje postupka,ako dostavim imena prezimena nasljednika ,koliko je vremena potrebno da to bude pravomočno jer je 10.11 .zakazano novo ročište,saslušanje mene,pa me zanima do tog datuma dali je dovoljno vremena za dostaviti informacije ,da to bude punomoćno i da se ročište koje je zakazano 10.11 ne otkazuje tj.ne odgađa.

 

 

krivo sam napisala,sad je od datuma 27.09 odluka suda -rješenje prekid postupka,zanima me ako dostavim potrebne podatke  do 10.11 da li to sve može biti pravomoćno ,da se ročište koje je zakazano za 10.11 ne otkazuje tj. neodgađa

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 11 sati , marijanči je napisao:

odvjetnik  mi je rekao da mučim i da neširim priču dalje jer je tako i za mene gore

Uz dužno poštovanje, iz vašeg opisa činjeničnog stanja je vrlo teško utvrditi o kakvom se postupku radi, no kao što je vidljivo da imate stručnu pomoć odvjetnika koji vam već daje određene preporuke glede konkretne stvari. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija