Jump to content

Odvjetnički ured


guyyy

Preporučene objave

Pozdrav,

Bio mi je potreban pravni savjet i obratio sam se jednom Uredu u Zagrebu, dogovorio sam sastanak s odvjetnikom i unaprijed nagradu od 500kn+PDV. Međutim, nije me primio odvjetnik, već odvjetnički vježbenik koji nije puno znao o stvarnom pravu, bilo je jasno od početka da znam više od njega o pravnoj situaciji i nije mi ništa pomogao, čak se na kraju i ispričavao jer je odvjetnik na službenom putu. Račun sam uredno dobio i morao ga platiti, zanima me da li je to u skladu sa zakonom i ima li se smisla žaliti Uredu.

LP.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mogli ste odmah otkazati sastanak s obzirom da nije bila nazočna osoba s kojom ste kako kažete dogovorili sastanak. Vi to niste napravili već ste prihvatili pružanje usluge od druge osobe koja Vas je primila. Iako nezadovoljni odgovorima koje ste dobili, svejedno ste podmirili isporučeni račun umjesto da ste bar tada podnijeli pisani prigovor na taj račun. Ovako se smatra da ste prihvatili račun.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija