Jump to content

Opasan pas i mala beba


Majka89

Preporučene objave

Pozdrav! Zanima me sljedece.. partner i ja razisli smo se prije 3 mj, imamo djete od godine dana, nismo isli preko centra za socijalnu nego se dogovaramo u vezi vidjanja djeteta, djete zivi samnom( majkom). Otac zivi u stanu od svoje trenutne partnerice ,nema svoj stan, ona u stanu drzi opasnog psa argentinsku dogu. Ja svoje djete ne zelim izlagati opasnosti, svi znamo situaciju od prosle godine kada je pas iste vrste rastrgao malu bebu iz cista mira i to bebu svojih vlasnika gdje je zivio.Otac zeli djete voditi u taj stan dok ja se tome protivim.Koja prava ja imam da zastitim djete? Koliko mi uopce czs moze pomoci u tome ?da odmah napomenem da se ne protivim tome da otac vidja djete i provodi vrijeme s njim, dapace! Samo ne zelim da moje djete boravi u stanu sa psom koji je prema zakonu svrstan u skupinu opasnih pasmina!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Obratite se nadležnom CZSS i zatražite njihovo posredovanje. Nema razloga da ih ne bi upoznali sa ovim događanjima, a i da izbjegavate reguliranje susreta i druženja oca s djetetom, kao i očevu obvezu na ime uzdržavanje svog djeteta. Vezano za psa, svakako će ga trebati postepeno upoznavati i navikavati na dijete uz mjere opreza i nadzora tj. prisutnost vlasnika, brnjice i slično.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija