Jump to content

Zgrada bez predstavnika !


Sofoklo23

Preporučene objave

Pozdrav!

Živim u zgradi u Zagrebu od 32 stana i od sredine godine nemamo predstavnika suvlasnika koji je podnio ostavku sa dosta nepristojnim rečenicama, kao i zamjenik.

Ovaj mjesec upravitelj je stavio oglas na ploču zgrade da se pokreću radovi na ugradnji video nadzora i ništa više. (svršen čin). Ja sam hitno kao jedan od suvlasnika tražio pojašnjenje i radovi su stopirani uz kratko obrazloženje da se radilo o pogreški u komunikaciji..

Naime, bivši predstavnik je u tišini iza leđa većine dogovorio sa upraviteljem taj posao. Dakako da se ni upravitelj nije kroz svo vrijeme oglasio sa nikakvim pojašnjenjima.

Sada, nakon par dana taj isti bivši predstavnik i njegov zamjenik ponovo zovu stanare na sastanak za taj posao uz prisutnost upravitelja. Neki su se odazvali, ja i dosta drugih nije.

Da li je ta cijela priča legalna ili bi trebalo poduzeti neke pravne korake???

Još bih spomenuo da je vidljivo da upravitelj što je više moguće izbjegava kontakt sa mnom jer ih pitam sve i svašta i tražim dakako odgovore. Izbjegavaju popravak vrata na zgradi, sijalica i.t.d. Ne šalju nikakva izvješća samo račune za pričuvu.

Hvala.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija