Aequitas123 objavljeno: 7. studeni 2021. Dijeli objavljeno: 7. studeni 2021. Poštovane kolegice/kolege, Diplomirala sam na Pravnom fakultetu u 7. mjesecu i aktivno tražim posao. Ima netko informaciju kada bi otprilike mogli biti raspisani natječaji za sudačke ili državnoodvjetničke vježbenike u 2022. godini? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anastasiaa odgovoreno: 3. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2021. Mene isto zanima, jesi li možda u međuvremenu nešto saznala? 😊 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gregor Samsa odgovoreno: 28. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 28. prosinac 2021. Ne vjerujem da ce uskoro s obzirom da vjezbenistvo traje 2 god. U 5 mjesecu je popunjena vecina pravosudnih tijela, mozda raspišu za ona tijela koja nisu obuhvacena ili vise nemaju vjezbenika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gregor Samsa odgovoreno: 30. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2022. Jel ima netko novih informacija? bila je objava u NN o broju slobodnih i popunjenih vježbeničkih radnih mjesta u pravosudnim tijelima za 2022. godinu, i da će biti natječaj do kraja godine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Beatrice90 odgovoreno: 15. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2022. Pozz. Vidim da je natječaj objavljen 9.11. Tek jučer vidjela. Ima li ovdje vec nekih koji su se prijavili? Nadam se da stignem nabavit prijepis ocjena do četvrtka 😁 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gregor Samsa odgovoreno: 15. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2022. prije 3 sati , Beatrice90 je napisao: Pozz. Vidim da je natječaj objavljen 9.11. Tek jučer vidjela. Ima li ovdje vec nekih koji su se prijavili? Nadam se da stignem nabavit prijepis ocjena do četvrtka 😁 Prijavio sam se ja za par pravosudnih tijela, valjda ce biti testiranje do kraja godine. ☺ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Beatrice90 odgovoreno: 15. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2022. (uređeno) Nisam uopće očekivala da će već raspisati natječaj. Ali nadajmo se da će testiranje biti do praznika☺️ uređeno: 15. studeni 2022. od Beatrice90 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gregor Samsa odgovoreno: 9. siječnja Dijeli odgovoreno: 9. siječnja Jel ima netko nekakvih novosti ? Zna li se otprilike kad bi moglo biti testiranje ? Za koja pravosudna tijela ste se prijavili ? Živcira ovo čekanje i neizvjesnost -.- Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
R.. odgovoreno: 10. siječnja Dijeli odgovoreno: 10. siječnja Objavili su poziv za testiranje 16.01.2023. u 12h. Ide li netko iz vu ili vk na testiranje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gregor Samsa odgovoreno: 10. siječnja Dijeli odgovoreno: 10. siječnja prije 4 sati , R.. je napisao: Objavili su poziv za testiranje 16.01.2023. u 12h. Ide li netko iz vu ili vk na testiranje? Idem ja iz Vinkovaca 😃 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mcavoy odgovoreno: 19. siječnja Dijeli odgovoreno: 19. siječnja Stigli rezultati. Kakav bude intervju, za gdje ste se prijavili ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
R.. odgovoreno: 1. veljače Dijeli odgovoreno: 1. veljače Ima li tko kakvih informacija? Jesu možda nekoga već zvali? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gregor Samsa odgovoreno: 9. veljače Dijeli odgovoreno: 9. veljače Svaki put ista prica -.- Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.