Jump to content

Britanske drzavne obveznice - nasljedstvo


pravo1995

Preporučene objave

"Gospođa  x je preminula

Mi redovito vršimo pregled neuplaćenih kamata i dospjelih plaćanja i naši podaci pokazuju da je gospođa x bila vlasnica Britanskih državih obvezica. Pišem Vam jer smo se već ranije dopisivali u vezi imovine gospođe x. 

Obavještavamo Vas da sadašnje isplate u ukupnom iznosu od xy funti, od 1. prosinca 2002. do 9. ožujka 2015. ostaju neprikazane i čekovi su sad zastarjeli.

Konstantiramo da mi još uvijek čekamo izvadak Odobrenja za zastupanje.

Imovinom Gospođe x ne mogu upravljati izvršitelji oporuke ili skrbnici ostavine sve dok Odobrenje za zastupanje, koje izdaje Sud države gdje je pokojnica prebivala, nije registrirano ("extracted") u Ujedinjenom Kraljevstvu. Taj postupak može se provesti za odobrenja koja su izdali sudovi u većini zemalja ili teritorija izvna Komonvelta.

Da bi mogli ažurirati registar i deblokirati neizvršena plaćanja, molimo Vas da nam pošaljete kopiju odobrenja koje je registrirano u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Ako Vam je potrebna bilo kakva pomoć, nemojte se skanjivati kontaktirati ovaj ured. Kada odgovarate na pismo, molimo Vas da navedete znak koji se nalazi u zaglavlju ovog pisma."
 

U sljedećem dokumentu piše:

"Sud nadležan u mjestu u kojem je pokojnica imala prebivalište nije nikoga imenovao upraviteljem ostavine navedene pokojnice" - Priložiti ću sliku

Nakon primitka tog dokumenta, svih 6 nasljednika je dalo punomoć za upravljanje ostavinom odvjetniku X.

 

Sve što se zahtjevalo od dokumenata je dostavljeno (osobne podatke, žiro račune, vjenčani list od preminule, umrli list, rodni list, no pomaka nema. Možete li nam dati neki savjet ili što se mogli destiti? 

U prvom dokumenutu što sam prepisao piše "Ako Vam je potrebna bilo kakva pomoć, nemojte se skanjivati kontaktirati ovaj ured." međutim od tog ureda nema nikakvog odgovora kad smo ih pokušali kontaktirati. 

 

 

Hvala

 

1636960083402.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija