Jump to content

Raskid ugovora o najmu


Vampirski poslovi

Preporučene objave

Ovjeren ugovor s najmoprimcem u kojem je navedena visina rente + režije+ renta osiguranja. Prijavljen ugovor od 6mj. na poreznoj,,,,najmoprimac ( vjerojatno na opijatima) odluči prekinuti najam nakon 15 dana,,odjavi se u poreznoj i rentom osiguranja se plate režije na koje je pristao.

Sada se prijeti jer trazi svoj novac natrag od osiguranja i pola rente :)??!

prijeti se "izbijanjem" novaca te naziva i u 3 ujutro.

..ne mislim vracati pola rente jer ga nisam tjerao i renta na pola mjeseca ne postoji. Htio sam mu uplatiti ostatak rente osig. od odbijenih rezija ali to ne prihvaća več zeli sve novce natrag....moje pitanje je; da li je pametnije prijaviti prijetnje ili ga ignorirati

uređeno: od Borbena7
Naslov - nepotrebni komentar
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Raskid ugovora o najmu

"Pa ti sad razmisli dobro hoćeš li do 15 vratit ili moje novce ili će biti za tebe sra...Nisam ti ja balavac itd da mene za moje novce neko ......Kako sam ti platio tako mi vrati "

...svojevoljno je potpisao izjavu koja je proslijedjena poreznoj zbog placanja poreza na najam,,nitko ga nije tjerao iz stana, receno mu je da se renta osiguranja za mjesec u tijeku zadrzava( za potrosene rezije/ i ostatak vraća  jer rentu nije platio te kako nema ugovora za pola mjeseca...nisam pametan jer sam otkrio kako se radi o osobi s duzim dosjeom u p.p.

 

u ugovoru je napomena za prekid u roku 30 dana unaprijed, te kako će renta osig. biti iskorištena za bilo kakav dug ili oštečenja

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 3 sati , Vampirski poslovi je napisao:

"Pa ti sad razmisli dobro hoćeš li do 15 vratit ili moje novce ili će biti za tebe sra...Nisam ti ja balavac itd da mene za moje novce neko ....Kako sam ti platio tako mi vrati "

Ukoliko se osjećate ugroženo, nema razloga da ne prijavite nadležnoj PP.

prije 3 sati , Vampirski poslovi je napisao:

receno mu je da se renta osiguranja za mjesec u tijeku zadrzava( za potrosene rezije/ i ostatak vraća  jer rentu nije platio te kako nema ugovora za pola mjeseca...

Je li mu to samo rečeno usmeno ili piše i u ugovoru? Pod ˝rentom osiguranja˝ mislite na polog? Da li je on najam otkazao pisano i sa nekakvim obrazloženjem?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija