Jump to content

Ugovor na 60 dana


iuris1991

Preporučene objave

Situacija je sljedeća- nastavnik se prijavio na natječaj za zamjenu (porodiljni) dopust na 20 sati(pola radnog vremena) i rečeno mu je da će se ipak sklopiti ugovor na 60 dana a ne do povratka osobe koju mijenja. Prije isteka 60 dana raspisan je ponovno natječaj, nastavnik se opet prijavljuje, jedini je kandidat, obavljen razgovor, javljeno mu da će se opet potpisati na 60 dana jer je ugovor prethodni u međuvremenu istekao i na 3 dana ga odjave retrogradno sa mirovinskog i ponovno prijave iako je cijelo vrijeme obavljao poslove. Na temelju čega je to dopušteno, na temelju kojeg zakona/pravilnika se može potpisati ugovor na 60 dana ako je u natječaju za radno mjesto stajalo da je na određeno, zamjena za porodiljni? Koliko puta se može uzastopno davati ugovor na 60 dana?? i koje je pravo eventualno izgubljeno zbog prekida odjave na 3 dana za tu polovicu radnog vremena(u drugoj školi je prijavljen na drugu polovicu radnog vremena)

Hvala

 

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Rečeno je kako školski odbor nije još zasjedao iako je trebao  pa je uslijed te situacije napravljena odjava...jedini je prijavljen kandidat bio na natječaj, predao svu dokumentaciju i na prvom i ma drugom natječaju, razgovor se proveo pred povjerenstvom koje se usuglasilo da se primi na navedeno radno mjesto...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija