Jump to content

Premještaj iz državne službe u Gradsku


Nica

Preporučene objave

Molim vas kako se premjestiti iz ministarstva u Grad po internom natječaju koji grad raspisuje? Razlog puno veća plaća i koeficijent od ovoga koji sada imam. I već par godina ne postoji način povećanja koef.unutat ministarstva, a premjestaj ne potpisuju samo tako. Razlog je financ.i zdravstvene prirode. Srdačno , zahvaljujem na savjetu!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobila sam skrin na wats up od  kolega koji su unutar gradske službe, i  vidljivo mi je naziv radnog mjesta, koeficijent i koja služba je u pitanju. Takodjer informacija da im se od 8 traženih prije pola godine javilo 5 ..sile opet ponabljćaćju ovaj put više ljudi ..lp

Ispr.opet idu internim natječajem..pa je možda ovo šansa ? No ne znam kome pišem i po kojem čl.zakona, budući da u dr. Službi imam neodređeno ugovor i manji koef.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znam draga gdjo, sve sam ja to prošla, moj slučaj je za sud protiv nepravde drzave sustava jer radim stručno, pošteno, korektno, dvije godine me nisu htjeli postiti na odgovarajuću plaću, već preko noći spriječe sporazum u jednom ministarstvo i pošalju u drugo na manju plaću ( plakala sam 3 mj)... Ali što sam mogla ..( ekipa slučaj Rimac mjere, i htjela sam pobjeći od toga)  sada  gdje jesam je plaća manja ( za kaznu) ..itd...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija