Jump to content

Objava nalaza na Portal moje zdravlje


Benzin

Preporučene objave

Ne znam ni sam di bi smjestio ovo. Zanima me jel ima psihijatar pravo objaviti moje nalaz bez moje dozvole tako. Ja sam bio u 10 mjesecu kod njega i nisam bio zadovoljan s njegovim mišljenjem jer me nije slušao ništa , a nalaz je napisao bzvz odnosno prepisao dijagnoze i dodao lijekove. Kada sam mu reko da neću to jer mi netreba da djeluje isto ko droga gledao me ispod oka i nije mu bas bilo po volji sto sam mu to rekao. Osobno smatram da za Dg depresija i anksioznost kako je postavio 2020 psihijatar drugi neće lijekovi pomoc a za granični poremećaj odnosno emocianlo Nestabilna ličnost kako je taj isti napisao 2020 isto tako neće to pomoc. Ako osobi fali samopouzdanja nema tih tableta koje joj to mogu dati.

Znači ja sam na tom portalu mojezdravlje jedino pristup dao Hitnoj u moje podatke a doktorici om i ostalima ukinuto ali doktorica vidjela taj nalaz iako joj ga ja nisam pokazao nikad i nisam ga donio na uvid. 
 

1. Jel smio on tako to objavit da doktorica vidi?

2. Jel prekršio on kakva moja prava i dali ga ja imam pravo tuzit ako je i jel bi šta postigao? 
Gledao provjereno davno, pa je bilo rečeno da psihijatri ne smiju djeliti nalaze svojih pacijenta doktorima om osim ako osoba ima tešku psihičku bolest koja ga trajno onesposobi za rad. Sada kakva jw to bolest ne znam možda pijanstvo. Mislim da depresija i ta emocionalna nestabilnost nisu bas takve duševne bolesti da bi nekog trajno onesposobili za rad. Jedino možda može bit prepreka za vojinog pilota , ali mislim da to ionako nebi ja mogao radit

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 22 minuta, Miran89 je napisao:

Nije on objavio nista nego je sustav povukao sam nalaz na portal zdravlja. Doktorica je vidjela nalaz preko CEZiha (imam isti slucaj samo mi je moja doktorica rekla da ona preko toga vidi).

E to me zanima jel smije tamo objavit samo se nisam mogao sjetit kako se zove njihovo to. Nalazi su privatni inače bar tako u zakonu bilo prije

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija