Jump to content

Alimentacija


Anonimus22

Preporučene objave

U postupku smo razvoda. Suprug posljednjih vise od godinu dana ne radi (iskljucivo svojom voljom, odbija ponude za posao), ali ima veliku ušteđevinu od koje namjerava neko vrijeme živjeti (možda čak i umiroviti se zastalno). Pristaje da za dvoje djece placa alimentaciju 3000 kn (1.500 po djetetu). Njegova su primanja dok je bio zaposlen bila oko 70.000 kn. Da li ce sud uzeti u obzir tu činjenicu i činjenicu da je mlad covjek koji više ne zeli raditi ili ce uzeti u obzir da je trenutno nezaposlen ( svojom iskljucivom voljom) i da ima pravo placati najnizu alimentaciju po djetetu (oboje djece su tinejdzerske dobi). Napominjem da sam ja zaposlena, ali moja primanja su minimalna.

Lp

Zahvaljujem na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako se uzme u obzir da su moja primanja minimalna, a oni su tinejdzeri, sportaši, hrana, odjeca, obuća, knjige, klupske clanarine, izlasci ... sve je to skuplje za veću djecu. Osim toga troskovi režija su mi više od pola ukupne alimentacije, pa mislim da bi se to trebalo uzeti u obzir, a on nije baš ljuti siromah da ne bi mogao izdvojiti više od minimalnog. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija