Jump to content

Sudska pristojba čl. 11 st.1 t.5


trozubac

Preporučene objave

Trazio sam povrat sudske pristojbe za uknjizbu prava vlasništva a u skladu s čl. 11. st. 1, t. 5 Zakona o sudskim pristojbama, zemljišne knjige se očitovale da nemam pravo na povrat, bez da su me dodatno trazile neku potvrdu, a zahtjevu sam prilozio rješenje o utvrđenom tjelesnom oštećenju 70 posto. Ministarstvo trazi dopisom očitovanje zavoda za vještačenje i donosi mi rješenje da mi se zahtjev odbacuje, zavod priznaje moj invaliditet ali ne da imam pravo na oslobođenje. Lud sam, sad mi pravni lijek upravni spor. Ako tko ima da mi pomogne, molim inbox. l.p.

uređeno: od trozubac
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 7 minuta, Borbena7 je napisao:

Na koje odredbe se oni pozivaju u svojim odlukama?

ništa ne znam zk šta je namlatio u dopisu prema ministarstvu, dva puta trazilo ministarstvo dopis zk, zk ne priznaje pa ministarstvo trazilo dopis zavoda, objašnjenje je smješno u rješenju ministarstva, nema nevedenog zakona.... pozivaju se svi na "valjanu ispravu zavoda za vještačenje", a ako moje rješenje to nije šta je tad, da zavod izdaje neku potvrdu a mene niti ministarstvo niti zk nije trazilo ništa, niti ja znam šta je dopisom zavod odgovorio ministarstvu

uređeno: od trozubac
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija