robertino27 objavljeno: 27. studeni 2021. Dijeli objavljeno: 27. studeni 2021. Zanima me pošto je sud donio odluku nakon vještačenje, a vezano da bi se mogao imenovati skrbnik, koliko sudu otprilike treba vremena da donese pravomoćno rješenje (žalbeni rok je istekao) na svoju odluku Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 28. studeni 2021. Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2021. Nije Vam upit baš jasan. Kakvu odluku je sud donio, kako glasi izreka? Vi želite klauzulu pravomoćnosti u odnosu na tu već donesenu odluku ili? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
robertino27 odgovoreno: 28. studeni 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2021. prije 9 minuta, Borbena7 je napisao: Nije Vam upit baš jasan. Kakvu odluku je sud donio, kako glasi izreka? Vi želite klauzulu pravomoćnosti u odnosu na tu već donesenu odluku ili? Ne znam detalje jer presuda nije kod mene nego u czss-u, a riječ je o radnoj sposobnosti određene osobe Tako je, sud sada treba potvrditi da je pravomoćno, pa me zanima koliko se to čeka Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 28. studeni 2021. Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2021. prije 14 minuta, robertino27 je napisao: Tako je, sud sada treba potvrditi da je pravomoćno, pa me zanima koliko se to čeka Ako Vam treba iskazati klauzulu pravomoćnosti, onda se to i podneskom može zatražiti od suda da se postupak ubrza, jer nema nekakvog posebnog pravila u roku čekanja. Naprosto ovisi o opterećenosti suda, suca itd. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
robertino27 odgovoreno: 28. studeni 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2021. prije 8 minuta, Borbena7 je napisao: Ako Vam treba iskazati klauzulu pravomoćnosti, onda se to i podneskom može zatražiti od suda da se postupak ubrza, jer nema nekakvog posebnog pravila u roku čekanja. Naprosto ovisi o opterećenosti suda, suca itd. Ok, Čuo sam da se čeka i preko 2-3 mjeseca Hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.