Jump to content

Darovnica i plaćanje odvjetnika


Luna33

Preporučene objave

Poštovani.

Prije nekoliko godina moja svekrva je poklonila polovicu svoje kuće mom malodobnom djetetu.Suprug je sklopio punomoć sa odabranim odvjetnikom radi odrađivanja uknjižbe na toj nekretnini.Kako sam bila prisutna od mene je tražio da potpišem da sam i sama roditelj /skrbnik djeteta.Mada sam negodovala,jer sam smatrala da se radi o  nekretnini suprugove mame i da sa tim nemam ništa,rekao mi je da potpišem,da to nije ništa osim toga da sam roditelj djeteta.To je sve uredno prošlo i plaćeno.Kako nam nije htio izdati račun za plaćanje ,prijavili smo ga hok-u.E sad,kako sam osobno imala oštetni  spor s istim,koji sam dobila pri ponudi isplate  on želi uračunati iznos od cca 50.000 kn tvrdeći da sam mu ja dužnik jer je radio za dobrobit mog malodobnog djeteta na toj nekretnini,mada ga ja nisam ni angažirala,ni dogovarala,ni plaćala,ni potpisivala punomoć za taj predmet.

Zanima me:1.dali sam uopće trebala išta potpisati kada je to od mene tražio ili je to moglo proći i bez mog potpisa samo sa suprugovim...(tamo je u nekom upitniku pisala rubrika roditelj/skrbnik i tamo sam upisana zajedno sa suprugom i potpisana).

2.dali ima pravo potraživanja ovih troškova i ako ima kada to ide i dali ide u zastaru (napominjem ,naplatu je tražio samo kako bi umanjio svoje dugovanje prema meni).

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija