Nbr7340 objavljeno: 4. prosinac 2021. Dijeli objavljeno: 4. prosinac 2021. (uređeno) Pozdrav forumaši, javljam se opet sa pitanjima. Naime, rješenjem mi je ukinuta i oduzeta vozacka dozvola u RH. U Hrvatskoj kada sam dobio rješenje vratio sam vozačku u PP kako su i tražili. U međuvremenu, pronašao sam drugu vozačku koju sam pred cc 3 godine prijavio kao izgubljenu, istu sam prije dva dana našao u starom automobilu, stoji da vrijedi do 2029. godine. Mene zanima dali bi ja mogao u nekoj drugoj zemlji voziti s tom vozačkom? Sto bi se desilo kad bi me rutinska kontrola zaustavila i tražila vozačku i osobnu? Dali bi odmah na cesti vidjeti da mi je u RH ukinuta vozacka? isto pitanje imam kada bi npr radio u inozemstvu, dali bi mi prošlo da se neko vrijeme služim tom vozačkom koja je u RH bila prijavljena kao izgubljena? Lp uređeno: 4. prosinac 2021. od Nbr7340 Dopuna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 5. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2021. Naravno da se vani možeš služiti s tom vozačkom.Oni vani ne mogu vidjet ništa pri redovnoj kontroli.Jedino bi se otkrilo da ti oduzmu vozačku i pošalju u RH Nbr7340 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nbr7340 odgovoreno: 5. prosinac 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2021. Hvala puno @sivko 🙏 Ako se ne varam, u državama EU kad bi bio zaposlen, mislim da bi se mogao godinu dana služiti tom vozačkom pri redovnoj kontroli? Plan mi je ići na 6 mjeseci u inozemstvo raditi, vozacka mi je potrebna za to. Bio bi jako sretan kad bi mogao poslužiti se tom vozačkom dozvolom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 5. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2021. Pa posluži se. Nbr7340 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nbr7340 odgovoreno: 5. prosinac 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2021. Još me samo zanima, pod kojim uvijetima se šalje vozacka u RH, to trebam napraviti bas neku glupost da se to desi? Ovo mi je super došlo da preživim tu zabranu polaganja u RH, sam Bog mi je namjestio da nađem tu vozačku 😀 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 6. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2021. Kod oduzimanja/zabrane (alkohol,droga).Da li oduzimaju i za prekoračenje brzine ne znam. Sigurno je da se na granici (i naši i Slovenci) može otkriti u sekundi ako je osobna prijavljena kao izgubljena pa se osoba s njom služi.Kod vozačke u unutrašnjosti šengena to se ne može u običnim evidencijama. drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivek0505 odgovoreno: 19. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2021. Pozdrav Imam jedno pitanje e ovako u Hrvatskoj me čeka oduzimanje vozačke radi alkohola, u međuvremenu sam došao u Njemačku, i zamjenio Hr vozačku za Njemačku. Moje pitanje je dali kad dođem u hr mi mogu oduzeti njemačku dozvolu hvala? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 19. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2021. Kao prvo će ti oderati kaznu jer voziš pod zabranom.Zabranu dobiješ ti a ne vozačka. drot13 i vas 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivek0505 odgovoreno: 19. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2021. Da ali pitanje je dali u hr mi mogu oduzeti njemačku dozvolu posto sam ju zamjenio Hrvatsku za Njemačku? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 20. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 20. prosinac 2021. Ne,jer si je legalno zamijenio (prije zabrane). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.