drkika objavljeno: 5. prosinac 2021. Dijeli objavljeno: 5. prosinac 2021. (uređeno) Poštovani, nadam se da ću dobiti odgovor. Neznam odakle početi jer slučaj je kompliciran. Rođen sam 1969 godine i trenutno imam 31 godinu radnog staža. Dragovoljac sam domovinskog rata i HRVI sa 50%tjelesnog oštećenja kao posljedica sudjelovanja u ratu te plus 40 % oštećenja nevezano uz sudjelovanje u obrani domovine. U ratu u borbenom sektoru imam 4 godine, 11 mjeseci i 28 dana i za to imam dupli staž. Zanima me sa koliko ću godina moći u mirovinu. Hvala uređeno: 5. prosinac 2021. od drkika Štamparske greške Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prof odgovoreno: 5. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2021. Poštovani, što je kod vas komplicirano ? Pravo na starosnu braniteljsku mirovinu možete ostvariti tek za cca 8 godina a ako vas zdravlje služi i radite, nastavite tako i dalje. Pravo na invalidsku mirovinu, ako vam zdravlje nije dobro, možete pokrenuti odmah uz svu složenu proceduru. drot13, Skywalker007 i narodnazastita 2 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drkika odgovoreno: 16. prosinac 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 16. prosinac 2021. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.