Jump to content

Plaćeni dopust, državni službenik


hetta

Preporučene objave

Službenik i namještenik, za vrijeme stručnog ili općeg školovanja, osposobljavanja ili usavršavanja za vlastite potrebe, ima pravo na plaćeni dopust u sljedećim slučajevima:

– za svaki ispit po predmetu 1 dan i

– za završni rad 2 dana

S obzirom na navedeno, imam li pravo dobiti jedan dan za polaganje stranog jezika u školi stranih jezika, a nakon toga, imam li pravo na po jedan dan za on-line polaganje ispita koji se odnosi na stručno usavršavanje iz struke u kojoj radim (ali sve je ovo za vlastite potrebe) budući da se ispit izvodi dva dana po par sati i to u jutarnjim satima? 

I ako da - već vidim problem u tome da moram PRIJE polaganja dokazati zašto mi treba taj dan. Mislim, teško da će mi netko napisati "ispričnicu", imati ću jedini e-mail sa terminom. I što ako ne položim?

Molim savjet, prije nego tražim PD za to. 

Aha, imam još jedan problem - mora li poslodavac znati detaljno što polažem ili je dovoljno da samo zna u kojoj ustanovi? Sve ovo radim da bi mogla otići na bolji posao, dosta mi je, pa logično, ne želim da sadašnji zna. 

uređeno: od hetta
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija