Milj objavljeno: 9. prosinac 2021. Dijeli objavljeno: 9. prosinac 2021. Pozdrav, Prije par dana sam običnom poštom zaprimio poštu koja je poslana od Telemach-a (njihova koverta...). U koverti je opomena pred ovrhu od strane odvjetnika koji se predstavlja kao punomoćnik TD Telemach Hrvatska d.o.o., te navodi dug u iznosu koji je meni nepoznat. Poziva me na podmirenje duga, ili će u protivnom biti prisiljen pokrenuti postupak radi naplate potraživanja svoje stranke, što će me izložiti daljnjim visokim i nepotrebnim sudskim troškovima. Nadalje, u slučaju bilo kakvih pitanja po dugu navodi se besplatan broj telefona Telemach-a. Dopis je nepotpisan, niti ima pečata.... Molim za savjet ili pomoć je li ovo legalno i što mi je za očekivati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 9. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 9. prosinac 2021. Pa možete očekivati rješenje o ovrsi ukoliko se ne očitujete na taj dopis. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vermarijo odgovoreno: 1. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 1. rujan 2022. Postovanje daj mi recite kako je moguće ovrsiti nekoga ako nije kompanija telemaha ponudila korisniku novi ugovor o pretplati a bijo je korisnik Tele2 prije i ako je Telemach kupio sve dugovanja i ostale pretplate od strane tele2 po kojem zakonu to oni mogu napraviti ako nisu korisniku dali da potpise novi ugovor.To sto su kupili Telemach od tele2 sve po zakonu nisu ista firma i OIB od firme nemaju isti po sudeći po tome to je druga teleoparater.Kada je prelaz iz tele2 u Telemach ja mislim da su trebali poslati nove ugovore ko zeli bi dalje a ko ne nemira a dugovanja o ostale stvari nemogu se naplatiti jer je sada Telemach a ne tele2 .Telemach je trebao obavijestit HAKOM za oparatere o tome a ne zaobići sve to i ovrsiti ljude a nisu potpisali ugovore sa telemahom nego sa Tele2. Ako moze da se malo to razjasni o tome svemu moje misljenje je da su prekršili zakone i to jako vas 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 2. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 2. rujan 2022. Nema ovdje nikakvog kršenja zakona. U pitanju je pravni sljednik pravne osobe i kao takvi su preuzeli sva prava i obveze. Za što ste točno ovršeni? I u kojoj fazi je taj ovršni postupak? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.