Jump to content

Pokretanje prekršajnog postupka


irena slavicek

Preporučene objave

Pozdrav!Prije koji tjedan,aktivni decki iz HRT-a(kontrolori) dosli su do mene!Ostali su van ograde,dakle nisu ulazili u dvoriste, kucu,niti su mogli vidjeti Tv ! Ne posjedujem televizor!Kako imaju vec od prije, moje ime,prezime..ali u meduvremenu sam mjenjala prezime!Jucer dobivam,obavjest o pokretanju prekrsaja,na svoje staro prezime!Lazirao je zapisnik ,napisao da je vidio 1 Tv prijamnik! Naravno ja sam ih i zvala,poslala meil,na kojem je isto moje staro prezime!Dali,ako dode do suda,na kojem je moje staro prezime,moram odazvati,ili mogu ignorirati..kao da ja nisam ta!?

Hvala:)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sory,ujutro sam procitala poruku,pa iskreno i nisam je najbolje razumjela,Ovaj dio"od kojeg datuma nisam prijavila Tv"..??To mi se mota po glavi..cjeli dan!

Sta,nije dovoljno reci da nemam Tv prijamnik,kako i nemam,i to je to!I da mogu doci u kontrolu,i da vide,zateceno stanje!?Neznam,zasto bi isla dalje u raspravu,ako zbilja nemam ,taj famozni Tv!?

Hvala!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija