Jump to content

Internet


Luka25vu

Preporučene objave

Pozdrav, nemam iskustva bas u ovakvim stvarima stoga bi mi dobro doslo par savjeta. Koristim Telemachov flat internet(bez ugovorne obveze) kojeg placam redovito 169 kn mjesecno, no od jucer ga nemam stoga sam kontaktirao podrsku gdje su mi rekli da oni vide moj problem(nemam interneta) ali kako mi ne mogu nikako pomoci, mogu jedino cekat da mozda nekim čudom proradi i poslat prigovor. I evo sada ludim zato što ovo nije prvi put da ja njima placam internetske usluge koje ne dobijam a povratne informacije koje sam dobio od telemacha su u prijevodu moš se slikat. Ima li netko ovdje tko mi moze predlozit sto da dalje radim kakav oblik reklamacije, privatnu tužbu il nesto slicno jer cu stvarno poludit ako na kraju mjeseca dobijem jos jedan racun za usluge koje mi nisu pruzili. Unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sličan problem!!! Pretplatu i tarifu neograničeno plaćam 360 kn mj. Račun mi je došao 1200 kn za platiti. Također nisam imala interneta i to što sam imala je bilo ili jako slabo ili uopće da ga nema. Nazvala i pitala oni kažu da neznaju u čemu je problem. Da napomenem, uređaj i tarifu tj. Račun plaćam UREDNO svaki mjesec i prije roka. Prosljedili su me eosmatrixu!!!! Objašnjenje nemaju. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 3 sati , Luka25vu je napisao:

mogu jedino cekat da mozda nekim čudom proradi i poslat prigovor.

Zaboravite na usmenu komunikaciju i obraćajte im se isključivo pisanim putem. Prijavite im kvar putem maila i tražite hitno otklanjanje poteškoća, odnosno uspostavu internetske veze.

prije 1 sat, MarijaMarija12 je napisao:

Račun mi je došao 1200 kn za platiti.

Pa jeste li pravodobno uložili prigovor na ovaj račun?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija