mariopro objavljeno: 11. prosinac 2021. Dijeli objavljeno: 11. prosinac 2021. (uređeno) Iznenađen sam koliko brzo, dobijem odlične i opširne odgovore na ovom forumu... Zanima me zašto vi pravnici trošite svoje vrijeme pomažući nama smrtnicima za besplatno tu na legalis.hr ? Mislim, niste valjda završili tak težak faks da radite za besplatno? Nije li svrha faksa bolje plaćen posao? Jel nije pravni posao inače dosta stresan? Kak vam se da uopće odgovarat na pravnim forumima nakon posla? Mislim bilo bi mi jasno da koristite ovaj forum kao besplatan izvor klijenata (npr. da na kraju svakog vašeg odgovora piše u stilu: "Trebate li dodatne pravne usluge, možete nam se javiti na [vaša stranica]") Ali u svakom slučaju hvala vam što postojite uređeno: 11. prosinac 2021. od mariopro Borbena7, Ruby_Danderfluff, Ogul i 1 drugi 1 3 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.