Jump to content

molba


damir2

Preporučene objave

Samo želim zamoliti urednicu Xsaru, a vezano za zaključavanje teme Napoleon, da ne frizira ovaj tekst-a mislim da neće ni biti uvredljiv za ikoga. Moj odgovor išao je pod anonimno-a bio je da gospodin piše predstavku ministarstvu. Ne slažem se sa Xsarinim mišljenjem da je isti tražio pomoć, pomoć se ne traži na način da se ružnim imenima proziva i naziva. Čitajući u cjelosti njegovu poruku (prije korekcije), pitam se što mu to treba. Više nas se javi, reagira...tema se zaključa-a dotični ispadne jadan što nije dobio odgovor. Zna on sve puno bolje od nas.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hm, ja sam tu napravio propust jer nisam editirao odnosno cenzururao riječi koje su bile uvredljive od strane objavljivača prema spomenutoj gospođi. :bonk: :jesamglup:

 

Budite uvjereni da nitko ne voli da ga se uspoređuje sa domaćim životinjama.

 

Ostale izjave su bile kontradiktorne i sama tema je počela gubiti svaki smisao i krenula je u potpuno krivim kolosjekom i bolje da je zaključana jer onaj što ju je prvi objavio vjerojatno uopće ne bi dobio kvalitetan odgovor.

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako smijem nadodati, nista ti ništa kriv, pa ne može se sve obrisati- koliko je čovjek u stanju toga loše izreći i napisati... nema takvog brisača...

Biti će da sam uvijek nešto protiv, ali to samo tako izgleda. A moj odgovor se baš i nije uvidio-i dalje mislim da je potrebno isto rješavati preko ministarstva branitelja.

Mrljavac, samo još odgovori radite li na tome da se anonomni ne uključuju u teme ako se ne registriraju, pa, svi znamo da je i registracija vid anonimnosti- znaju nas pod šifrom, nadimkom. I to traži od nas odgovornost-za ono što napišemo, u prijevodu: ipak trebamo biti pristojni pri javljanju. Pozdrav, neću sad više smetati.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vase zamolbe, primjedbe, prijedloge i ostalo sto mislite da bi bilo zgodno za unapredjenje ovoga pravnog portala, mozete ostaviti u knjizi gostiju ili na ostavljeni mail.. . nema potrebe zatrpavati ovaj podforum takvim postovima niti "prozivati" poimenicno nekoga od nas koji ovdje uredujemo..

 

sve vam pise u obavijesti na pocetku podforuma, pise i u pravilima, a na vama je da to samo procitate ..

 

(ne ulazim niti me zanima svidja li vam se ili ne..slobodni ste u svakom pogledu da ih prihvatite i pridrzavate se ili ne..jednako kao sto i ja imam odredjene mogucnosti kojima se ovisno o situaciji i koristim..)

 

i opet slijedi

 

:closed:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija