Jump to content

Nasljeđivanje kredita


vlado_94

Preporučene objave

Lijep pozdrav,

Moje pitanje je da li mi se moze od place uzimati kredit naslijeden od strane oca ukoliko nije naveden u rijesenju ostavinske rasprave ili se prvo prvo mora napraviti dodatak ostavinskoj raspravi? Naima odredena osiguravajuca kuca oduzima mi od place kredit za koji nisam niti znala da mi je otac imao, niti za racun u banci koji takoder nije naveden u ostavinskoj raspravi. Kredit postoji to je sigurno ali do obustave na placu nismo znali za njega. Niti smo ga uveli u ostavinsku raspravu. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gospodin iz osiguranja rekao je da su po riješenju o naslijedivanju teretili placu jer sam ja naslijednik, u svakom slucaju po rijesenju se djelilo sve pola pola sa bratom, a iznos duga se cijeli pripisao meni. Cijelokupni iznos duga veci je od imovine koju sam naslijedila. Mislim da je iznos duga veci cak i od imovine koju smo oboje kad se izracuna zajedno naslijedili. Nadam se da sam dobro shvatila pitanje s obzirom da se bas ne razumijem u to.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija