ASIJA objavljeno: 19. prosinac 2021. Dijeli objavljeno: 19. prosinac 2021. Poštovani, zanima me vaše mišljenje u vezi sljedećeg. Opcina je raspisala javni oglas za popunu radnih mjesta na različitim pozicijama, ja sam se prijavila na dvije pozicije, naknadno sam shvatila da u jednu kovertu s prijavom na javni oglas nisam priložila potvrdu o radnom iskustvu, mislite li da ce ta moja prijava biti odbačena kao nepotpuna? Može li se uvažiti jer uz drugu prijavu na javni oglas dostavila sam tu potvrdu pa mogu vidjeti da to imam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 19. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2021. Ako nije prošao rok za prijavu, onda je dopunite slanjem tražene dokumentacije. Ovo navodim iz razloga što će ovakva prijava biti uvažena samo ako u natječaju piše da ukoliko se kandidat prijavljuje na više radnih mjesta da su onda dokazi o ispunjavanju uvjeta natječaja dovoljni u jednom primjerku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ASIJA odgovoreno: 19. prosinac 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2021. U natječaju piše da se za svako radno mjesto kandidati prijavljuju zasebno. A šta znači formalno -pravna ispravnost prijave ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 20. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 20. prosinac 2021. prije 7 sati , ASIJA je napisao: U natječaju piše da se za svako radno mjesto kandidati prijavljuju zasebno. U tom slučaju ova prijava se neće razmatrati, jer je nepotpuna. prije 7 sati , ASIJA je napisao: A šta znači formalno -pravna ispravnost prijave ? Da li ste priloženim dokumentima ispunili propisane pravne uvjete za kandidata. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ASIJA odgovoreno: 20. prosinac 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 20. prosinac 2021. A jel se pod tim misli da li je priložena sva dokumentacija. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 20. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 20. prosinac 2021. prije 14 minuta, ASIJA je napisao: A jel se pod tim misli da li je priložena sva dokumentacija. Da. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ASIJA odgovoreno: 21. prosinac 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2021. Kolega šta znači je li prijava na javni oglas ispravna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 21. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2021. prije 5 sati , ASIJA je napisao: Kolega šta znači je li prijava na javni oglas ispravna Znači, da li je pravodobno podnesena i da li je u smislu uvjeta i dokumentacije potpuna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.