Jump to content

Bivsi decko trazi novce


Una123

Preporučene objave

Postovani, trebala bi informaciju. Naime moj bivsi decko mi je posudio prije pola godine 12 000kn da si kupim auto, kada sam mu htjela vratiti prvu ratu, rekao je da mu ne moram nista vracati da si ostavim te novce sto imam u nasim porukama. Zatim mi je sad u 12. mjesecu uplatio na racun 2000kn da imam no u međuvremenu je doslo do prekida i on sada trazi sve novce nazad. Pred par dana sam se sama ponudila da mu vratim novce na sto je on rekao da ne zeli, da ce potpisati bilo sto da me nece traziti novce nazad itd. Danas se ipak sjetio da zeli te novce nazad i da ce me tuziti ako mu ih ne vratim. Mene zanima ima li on mene na osnovu icega pravo tuziti obzirom da je on meni te novce dao i kada sam se ponudila da mu ih vratim on nije htio? Ne znam uzimaju li se poruke sa Whatsappa kao dokaz, ali tamo imam sve poruke i glasovne poruke u vezi tih novaca..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 2 sati , Borbena7 je napisao:

Da, može Vas tužiti i tražiti povrat posudbe, jer između ostalog iz tih dokaza koje imate očito je da se radilo o njegovoj posudbi za koju je prvotno bio dogovoren povrat.

Bez obzira sto je on meni kasnije rekao i napisao da on ne zeli te novce nazad u nekoliko navrata i da je to on meni dao?

upravo sad, Una123 je napisao:

Bez obzira sto je on meni kasnije rekao i napisao da on ne zeli te novce nazad u nekoliko navrata i da je to on meni dao?

I bez obzira sto sam mu htjela u nekoliko navrata vratiti, a on nije htio?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija