Jump to content

Raskid ugovora s neresponzivnom strankom

programer
 Dijeli

Preporučene objave

Pozdrav,

potpisao sam ugovor o radu s jednom IT firmom da preko nje radim za njihove klijente. Ugovor je standardni contractor ugovor izmedju te firme i mog obrta. Par mjeseci nisam cuo nista od voditelja te firme i nisu mi placu isplatili za tih par mjeseci pa bih htio raskinuti ugovor jer mi najveci problem stvara klasicna klauzula u ugovoru gdje ne smijem raditi za klijente te firme unutar 2 godine od raskida ugovora. 

Problem je u tome sto je sjediste te firme u coworking uredima gdje direktor vise ne dolazi a ne odgovara na mailove te nemam nikakvog nacina za kontaktirati nikoga za raskid ugovora. Ono cega se bojim je da ce mi iskociti prilika raditi za nekog od klijenata te firme a necu moci jer imam jos uvijek ugovor s njima (ili ga nisam uspio na vrijeme raskinuti).

Kako postupiti u ovom slucaju, kako da raskinem takav ugovor?

Dijeli na drugim stranicama

prije 14 minuta, Borbena7 je napisao:

Što kažu odredbe o raskidu ugovora?

Citiraj

Ugovorne strane su suglasne da se ugovor može raskinuti bez navođenja razloga.
Strana koja raskida ovaj ugovor mora informirati drugu stranu pismenom porukom preko e-maila.
Ugovor će se smatrati raskinutim istekom tridesetog dana od dana primitka e-mail obavijesti o raskidu
ugovora.
Ugovorne strane se obvezuju izvršiti one obveze koje su u trenutku raskida ugovora već preuzete, ali nisu
izvršene.

Ne znam je li dovoljno poslati mail iako na dosadasnje mailove nitko mjesecima nije odgovarao? Nisam siguran da li ovaj dio istekom tridesetog dana od dana primitka e-mail obavijesti vrijedi ako taj email mozda i nije u funkciji vise?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

Dijeli

• Napravi novi...

Važna informacija