manoval objavljeno: 6. siječanj 2022. Dijeli objavljeno: 6. siječanj 2022. Ima nas 5 suvlasnika na više čestica i dogovorili smo se da čemo napravit zamjene na svim ćesticama (razvrgnuće). Problem je šta ne stojimo svi u istim gradovima (Split, Osijek, Rijeka). Neki suvlasnici su bolesni i stari preko 80 g i nisu u mogućnosti putovati da se svi nađemo kod javnog bilježnika. Da li postoji mogućnost da ovjerimo ugovor o razvrgnuću, bez da se nađemo svi zajedno (svako u svom mjestu stanovanja) Ako je, kako to izvesti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spitfire odgovoreno: 8. siječanj 2022. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2022. Eventualno da svi ostali daju ovjerenu punomoć jednoj osobi koja bi ih zastupala u mjestu gdje se nekretnina nalazi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
manoval odgovoreno: 10. siječanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2022. Hm teško če to ići. Da li postoji mogućnost da ja (iz Split) pošaljem ugovor suvlasniku u Rijeku da ga tamo ovjeri i vrati mi ga nazad u Split, kojega onda šaljem drugim suvlasnicima u Osijek i koji ga vraćaju ovjerenoga meni u Split gdje ja konačno stavljam svoj potpis i ovjerim ga Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.