coco lino objavljeno: 7. siječanj 2022. Dijeli objavljeno: 7. siječanj 2022. Pozdrav, pošto sam pozitivan na kućnom testu na Koronu, upućen sam na PCR test... Živim u Zagrebu, ali nemam prijavljeno boravište u Zagrebu, već u Istri. Pa me zanima gdje će me epidemiolozi poslati ako test bude pozitivan? Hoće li mi dozvoliti boravak u ZGu "na riječ" bez dokumentiranog boravišta ili će me slati u Istru u samoizolaciju? Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 7. siječanj 2022. Dijeli odgovoreno: 7. siječanj 2022. Koju adresu kažeš, ta će ti biti određena, prebivalište i boravište se tu ne gledaju, nemaš brige. prof i stradivari 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
coco lino odgovoreno: 8. siječanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2022. Na 07. 01. 2022. at 17:30, drot13 je napisao: Koju adresu kažeš, ta će ti biti određena, prebivalište i boravište se tu ne gledaju, nemaš brige. U pravu si bio. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 8. siječanj 2022. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2022. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.