Jump to content

Ostavinska masa


rumpelstilskin

Preporučene objave

Pitanje vezano za nekretnine i pokretnine u ostavinskom postupku:

Nakon smrti supruge smo imali nekoliko rasorava u kojima smo rijesili bankovni racun, automobil, nekretninu, stednju itd. 

Nakon pola godine sasvim slucajno saznam da je 2. mirovinski stup nasljedan. Podnio sam zahtjev za naknadno pronađenu imovinu na sudu i sad u petak imam novu raspravu. 

Moze li netko reci sto sve ulazi u masu za ostavinu? Ima li jos nesto sto bi se moglo potraziti? nekretnina vise nema, banka i stednja rijeseni i svi racuni zatvoreni, nekretnine rijesene odricanjem i isplatom, poslan dopis svim bankama u RH i nigdje nema vise nista. (barem tako kazu) Ali kao sto mi nitko nije u pocetku spomenuo 2. mirovinski stup tako je moguce da postoji jos nesto na sto bi trebalo obratiti paznju.

Zahvaljujem unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na 10. 01. 2022. at 15:01, rumpelstilskin je napisao:

Ali kao sto mi nitko nije u pocetku spomenuo 2. mirovinski stup tako je moguce da postoji jos nesto na sto bi trebalo obratiti paznju

Teško da će vam netko i reči, međutim vi uvijek po pronalasku bilo kakve imovine možete pokrenuti postupak da se i takva imovina rasporedi nasljednicima. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija