Jump to content

Komunalni doprinos


Anamy

Preporučene objave

Molim Vas savjet ili mišljenje.  Objekt koji je evidentiran na sinimci 1968 godine projektant nije uzeo u obzir kod iskaza obračnuskih jedinica za utvrđivanje/razliku postojećeg stanja od stanja koje je evidentirano po snimci 1968 godine(cijelokupno je zanemaren). Na navedeno ga se upozorilo ali njegov odgovor je uvijek bio da je on radio po naputcima struke.....

RIS je izdan 2016. godine te rok za obnovu postupka nije moguće izvršiti. 

Komunalna naknada nije plačena(prvotno je odgođena na godinu dana). Upravni odjel za komunalne djalatnosti i promet vidi grešku ali nažalost nema ovlasti postupiti i tražiti obnovu postupka jer upravni odjela za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja ne želi postupak obnoviti. 

Također iz uvida u spis utvrdili smo da nedostaje potpis investitora u podatcima za uplatu komunalnog doprinosa te na IM obrascu.

Što možemo još napraviti kako nebi došlo do ovršnog postupa? Također zahvaljujem i na sugestiji pravnika ili sudskog vještaka koji bi htio rado prihvatiti situaciju kao posao!!

 

LP

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija