Jump to content

Sprovođenje


gbancic

Preporučene objave

Imala sam danas rociste zbog nasilja u obitelji sa strane supruga. On je do danas bio zadrzan u Remetincu na 3 dana i danas je trebao biti sproveden na rociste u 12.00. Nije se pojavio. Putem saznajem da je pusten. Zove me njegov bratic i javlja mi. Kasnije kontaktiram sutkinju telefonom i to joj pricam, ona kaze da se pojavilo nekakvo RJESENJE ili propust i da zato nije dosao?!?! Postoji itko tko izaje tako nesto i u tako kratko vrijeme? Jel moguce da ima odvjetnika? Da li je moguce da se radi o nekakvoj muljazi?! 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odvjetnik nema utjecaja na to, a nemoguće je napamet reći kako je do toga došlo. U svakom slučaju su te trebali obavijestiti o puštanju, tako da je greška nesumnjivo napravljena.

Radi se o prekršajnom ili kaznenom postupku? Je li on došao doma ili je dobio kakvu zabranu?

Možeš otići u policijsku postaju koja je postupala i pitati sve ovo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Njih sud obavijesti i kada ga zadrži i kada ga pusti, tako da će oni znati, a iako možeš provjeriti i na sudu, u policiji su obično pristupačniji. Dodatno, s obzirom da on ima izrečenu mjeru, pitaj tko vodi tu mjeru (neki policajac ju ima na zaduženju) i dođi baš s njim pričati, jer je i njima u interesu da se to provjeri.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

On je mjeru sad drugi put prekrsio. U vise navrata sam ga prijavljivala za nasilje, jer je stalno pijan ispod 2 promila nikad nema. Na jednom rocistu je dobio mjeru lijecenja, jos 2 su bez presude. Mota se non stop oko stana, sjedi u parku i gleda mi kroz prozor, spava po garazama...i naravno saziva me na mobitel od pola 1 noci...ne javljam mu se...dijete uopce ne zove..centar je uopznat sa svime..dizem i tuzbu za rastavu..i naravno nije on alkoholicar, uvijek ce popiti pivu dvije..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija