Jump to content

Prijevara - optuzni prijedlog za kazneno djelo


Marko82828838

Preporučene objave

Dobar dan.

Ukratko: bila mi je policija na vratima jer nismo platili nocenje u apartmanu, tocnije ostavili smo dio iznosa pri odlasku, a dio nije placen.

 

Odmah na odlasku policije, ja sam kontaktirao vlasnika da mi posalje IBAN i na taj IBAN sam uplatio putem N26 banke. Poslao sam mu potvrdu o transferu. Svi dugovi su podmireni. Ali njemu u njegovoj banci jos nije sjela uplata, i nestrpljiv je, govori da ce cekati jos do sutra, a lijepo sam mu objasnio da je za taj transfer potrebno 3 do 5 radnih dana, i uz to jos imam potvrdu o uplati.

 

Mene sad zanima, sto ce biti ako njega kontaktira policija i on njima kaze da ja nisam poslao novac, i onda oni pokrenu kazneni postupak za prijevaru, a novac u međuvremenu sjedne na račun?

 

Hoću li ja morati nešto plaćati, neke sudske troškove ili nešto?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

400 smo morali platit, ja sam na svoju osobnu iznajmio, ali je doslo do nekih komplikacija kada su drugi trebali dat lovu.

 

250 sam mu ostavio u stanu, i 150 sam mu poslao u nedjelju na njegov iban putem N26 banke.

 

Zanima me samo jel ja mogu bit kriv za ovo i da placam neke kazne iako sam sve platio nakon dolaska policije na moju adresu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 29 minuta, drot13 je napisao:

Govorimo o eurima?

Ako si platio, nema štete, može se reći da je bila riječ o nesporazumu (nema namjere prijevare) i to je to. Naravno, novci mu moraju sjesti, ne se negdje izgubiti...

O kunama govorimo. 

Samo mene brine da tu nebi bilo nešto smuljano, jel bi policija uopce uvazila izvadak iz banke od ovih online banaka tipa revolut i n26?

 

Jer ja imam potvrdu da sam platio.

 

I jos me samo zanima...podrska iz aplikacije mi govori da je novac sjeo na njegov racun, jel moguce da nisu proknjizili na njegov racun?

uređeno: od Marko82828838
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija