Jump to content

Ponovna ovrha po istoj pravnoj stvari


Zironac75

Preporučene objave

Pozdrav svima. 

Nadam se da ćete mi moći pomoći. Prvo ću malo opisati situaciju pa onda tražim pomoć.

2011 smo digli parnicu i onda smo odustali od nje. Naravno morali smo platiti troskove parnice. Ja sam svoje platio direktno na odvjetnika a mojoj mami je naplaceno ovrhom preko FINE.

Sve bi to bilo u redu da nismo u 12,mj. 2021. ovrseni ponovo po istoj pravnoj stvari i to direktnom ovrhom. Znaci, sad vec drugi puta placamo istu stvar. Nasa odvjetnica sada to sreduje i novci ce nam biti vraceni na racun. To i nije preveliki problem ali je trosak vremena, zivaca i sl.

Posto je u pricu ukljucen isti odvjetnik druge strane i ista druga strana da li je moguce podici nekakvu tuzbu protiv njih zbog lazne ovrhe?

To rade namjerno jer je odvjetnik dosta jak i nitko mu nista ne moze. Radi se o manjem mjestu i znamo kakvi su tamo odvjetnici i suci. Mi smo zbog imovinskih stvari tamo vec preko 30 godina - i ludilo se nastavlja. Nema dogovora sa drugom stranom ali to je neka druga prica.

Znam da cete mi reci da pitam svog odvjetnika ali svi odvjetnici su isti i nitko nece protiv "kolege" bez obzira koliko govno je kolega. Zato nam i je stanje u drzavi kakvo je sto nitko nece nikome reci da prestane raditi sr...

Znaci, pitanje je sto se moze poduzeti protiv odvjetnika i protiv druge strane? Ima li nesto krivicno? Prekrsajno? Na komoru? Ministartstvo?

Pozdrav i hvala!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 2 minuta, Zironac75 je napisao:

Znaci, sad vec drugi puta placamo istu stvar. Nasa odvjetnica sada to sreduje i novci ce nam biti vraceni na racun. To i nije preveliki problem ali je trosak vremena, zivaca i sl.

Sve što možete je tražiti proglašenje ovrhe nedopuštenom i naknadu troškova postupka od strane ovrhovoditelja i to je to.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija