Jump to content

Dala otkaz radi drugog posla i na kraju izvisila


djdado123

Preporučene objave

Pozdrav svima, evo jedna kratka priča i upit može li se išta po tom pitanju uraditi.

Naime djevojka je radila u jednoj firmi te je u međuvremenu našla novi posao  te dala otkaz u svojoj firmi s otkaznim rokom od 2 tjedna. U novoj firmi trebala je započeti raditi 1.2. ali joj je u međuvremenu taj novi poslodavac javio (konkretno u subotu 29.1., 3 dana prije nego je trebala početi raditi) da ipak ništa od posla i da ju ne trebaju. Naravno nitko od nas nije pomislio da bi se ovakvo što moglo dogoditi a ona je trebala danas potpisati ugovor (ili sutra, ne znam kako to ide s obzirom da joj je danas zadnji dan u firmi u kojoj je dala otkaz). Iskreno nisam osobno čuo da se ovako nešto nekome dogodilo iako ne sumnjam da ima još slučajeva ali me zanima može li se po ovom pitanju išta uraditi ili je grdo pogriješila što nije potpisala neki predugovor ili nešto čime bi se osigurala od ovakve situacije? 

Hvala puno, ako ništa, nadam se da će nekome pomoći ovo iskustvo i da uvijek prije otkaza osigura da će u novoj firmi sigurno i počet radit a ne dobit poziv par dana prije da ipak ništa od posla.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija