Goodwill_444 objavljeno: 3. veljača 2022. Dijeli objavljeno: 3. veljača 2022. Poštovani, zanima me možete li mi reći kakve su mi mogućnosti za dobijanje državljanstva Republike Hrvatske. Po osnovu pripadnosti hrvatskom narodu. Djeda i pradjeda su rođeni u Hrvatskoj, iselili se 1947. u Vojvodinu. Od dokumenata posjedujem: rodni list za djeda i pradjeda iz Hrvatske, krštenice za djeda i pradjeda iz Ličko Senjske Biskupije, iz 1905. i 1928. kada su rođeni. Izvod iz matične knjige rođenih za djeda iz 1957. gdje piše nacionalna pripadnost i za pradjeda. Izvod iz matične knjige rođenih za oca gdje piše nacionalna pripadnost, izvod iz registra manjinskog biračkog spiska za sebe, i oca. Izvod iz matične knjige rođenih za sebe sa oznakom nacionalne pripadnosti i iz biračkog spiska manjina, članica Udruge Hrvata u Vojvodini. Djeda i otac nemaju domovnice jer su u vrijeme popisa 1948. kolonizovani u Vojvodini. Rođena 1978. u Vojvodini, Srbija. Hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.