Jump to content

Promjena ugovora sindikalnom povjereniku


Lupus in Fabula

Preporučene objave

Poštovani,

sindikalni sam povjerenik u jednom gradskom poduzeću i to upravi smeta i stalno me maltretiraju. Jednom su mi već nudili novi ugovor na "bolje plačeno" radno mjesto, ali sa dosta teškim uvjetima rada te ja taj posao ne bi mogao fizički obavljati. Ponovno sam nakon cca 10 mjeseci dobio novi ugovor o radu na potpis za slično radno mjesto. Razlog tome je što se nitko ne javlja na natječaj za taj posao te sada treba na ta radna mjesta preraspodjeliti ljude iz firme.

Molio bih za neki savjet što napisati u očitovanju jer su mi poslali i dopis kao sindikalnom povjereniku za "savjetovanje poslodavca sa sindikalnim povjerenikom o premještaju radnika" tj mene.

Naravno ne želim potpicati taj ugovor. Posao je težak, a i ja sam pretipio 2 prometne nesreće na poslu tako da ni iz zdravstvenih razloga to ne bi mogao obavljati te proći medicinu rada! 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

drot13, oprosti ali zaboravio sam odgovoriti nakon što sam pročitao. Javio sam se sindikatu tj prije svega sam se očitovao poslodavcu da je za očitovanje o premještanju sindikalnog povjerenika potrebnu upitati sam sindikat. iz sindikata sam dobio podršku da neće dati potvrdu tj da neće dozvoliti da mi se mijenja radno mjesto. na potezu je poslodavac iako poslodavac nakon mog očitovanja nije niti kontaktirao sindikat niti poduzeo ništa drugo. očito me samo provociraju. preostaje samo da vidimo koliko daleko ta stvar može ići.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija