robertino27 objavljeno: 3. veljača 2022. Dijeli objavljeno: 3. veljača 2022. Pozdrav Zanima me da li osoba koja ima obiteljsku mirovinu može iznajmljivat kuću domaćim ili stranim gostima (preko agencije ili bookinga) . Kako to utječe na mirovinu. Unaprijed hvala prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prof odgovoreno: 3. veljača 2022. Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2022. (uređeno) Poštovani robertino, prihod od iznajmljivanja kuće gostima ima samo pozitivan utjecaj na osobu koja koristi bilo koju mirovinu, lakše i bolje se živi. Nema nikakav negativan utjecaj na korisnika mirovine ili zaposlenika, niti na iznos mirovine ili plaće. Slobodno nastavite sa iznajmljivanjem kuće, to i sam radim oko 20 godina. uređeno: 3. veljača 2022. od prof Spitfire i robertino27 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
robertino27 odgovoreno: 4. veljača 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 4. veljača 2022. Hvala na odgovoru Najviše me je strah da nam ne oduzmu mirovinu, jer znam da ovi koji idu raditi (legalno ili ilegalno) ostaju bez iste. prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prof odgovoreno: 4. veljača 2022. Dijeli odgovoreno: 4. veljača 2022. Budite mirni, korisnici bilo koje mirovine ili zaposlenici samo imaju benefit iznajmljivanjem soba ili kuće do iznosa od 300.000 kn, a nakon toga ulaze u sustav PDV-a, ali mirovina im i dalje ostaje ista. robertino27 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.