mariopro objavljeno: 11. veljača 2022. Dijeli objavljeno: 11. veljača 2022. (uređeno) Koristim tarifu "savrsena" bez ugovorne obveze u a1. Zadnjih par mjeseci nista nisam placao. Dobivao sam molbe za uplatu. Jucer su mi iskljucili tarifu, i dobio sam sms: "ISKLJUCENJE l Zbog duga koji imate, onemoguceno vam je pozivanje, koristenje interneta i slanje poruka. Takoder, izvan teritorija Hrvatske necete moci primati ni dolazne pozive. Kako bi ponovno mogli koristiti usluge, iznos od 162.59 kn uplatite na racun HR4623900011100337943, model i poziv na br: HR04 282005609-202111. Ako ste to u meduvremenu ucinili, hvala vam. U tom slucaju usluge cemo vam ukljuciti odmah nakon zaprimljene uplate, a o tome cemo vas obavijestiti SMS-om. Vas A1 tim." Dali ja sada mogu svoj broj prebacit u T-com, i nac si neku tarifu bez ugovorne obveze, za mjesec dana ju iskljucit, i ponovno se prebacit sa starim brojem u a1, ne placajuci im nikakve stare racune? I tako ukupno u godini dana placat samo za 1-2 mjeseca interneta, a koristit ga svih 12 mjeseci? Ili se bez uopce ukljucivanja u t-com, mogu odmah prijavit u a1, kao novi korisnik? uređeno: 11. veljača 2022. od mariopro Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.