Jump to content

Uhvatili me s marihunom


Užas

Preporučene objave

Pozdrav, uhvatili u Osijeku sa marihunaom da pušim i dragovoljno sam im predao čik težine 0.5 i cvijet 0.2. Otišli smo u stanicu i riješili sve to dobio 3 papira:potvrda o privremenom oduzimaju predmeta, obavijest i izjavu da se odričem prava na branitelja. U potvrdi o oduzimanju su naveli kako je pronađena zelena biljna tvar NALIKA na marihuanu i cigara ručno rađena od duhana i te biljne tvarni NALIKA na marihuanu. Malo sam googlao ovo i naišao na slučaj da gdje je također korištena rijec nalik jer je mogla biti menta ili nesto slicno, optuženi oslobođen krivnje također sve u Osijeku. Prvi je put, nemam nikakvih prekrsaja, nemam primanja, student sam, nemam ni stipendiju, ne dilam, rekrativno samo tu i tamo. Ne znam jel mi bolja opcija probat ic na oslobađajuću presudu ili da priznam sve i dobijem minimalnu kaznu jer bi nekako volio da me to ne prati kasnije u životu.

Zanima me vaše mišljenje sta da radim koja mi je bolja opcija i jel imam šanse za oslobođenje od optužbi?

Kolike su kazne s obzirom na okolnosti?

link od decka sto je oslobođen-http://www.glas-slavonije.hr/435099/8/Oslobodjen-optuzbi-zbog-lose-napisane-prijave?fb_comment_id=2985835534797330_2985870664793817

Molim vas ako ima tko bilo kakvu informacju ili je bio u sličnoj situacij da pomogne jer me ovo izjeda i ne znam šta da radim. Hvala unaprijed. 

 

uređeno: od Užas
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Priznanje, kajanje, olakotne okolnosti i molba za smanjenjem kazne.

U potvrdu se uvijek piše "nalik na", nakon toga se vještači i vidi je li stvarno marihuana (droga) ili nije, pa se u optužnom prijedlogu piše "posjedovao drogu marihuanu". U linkanom slučaju su vjerojatno i u optužni prijedlog pisali "nalik na", ali i to se dalo ispraviti tijekom postupka.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija