Jump to content

GFI za 2020


Firma2022

Preporučene objave

Odgovorna osoba sam za d.o.o. koje je vec 10 godina u potpunom mirovanju, bez nepodmirenih obaveza. Od prije par godina firma nema ni racuna. Do sada smo uvijek redovito izvrsavali svoje obveze predavanja GFI ( zadnjih par godina u obliku Izjave o neaktivnosti iste). 

Buduci da nisam bila u RH vise od godine dana , nisam predala Izjavu o neaktivnosti za 2020. godinju ( ovu za 2021 upravo spremam). Iako zvuci ludo ne zbog nepostivanja obveza, nego jednostavno nakon toliko godina nikakvog dogadanja .

Sada se suocavam sa posljedicama koje moram rijesiti. Predpostavljam da mi se pokusalo uruciti Rjesenje FINE, ali buduci da nisam u RH nije preuzeto . Sada ne znam (nasla sam se na listi firmi koje nisu predale GFI za 2020) sta mi je ciniti. Da li ce mi se pokusati uruciti rjesenje na drugi nacin ili ponovo, jer ne bi zeljela propustiti svoje pravo na zalbu. Da li se obajvljuje na oglasnoj ploci,   sta se dogada sa pravom na zalbu u ovom slucaju.

Istovremeno mi nije jasno na stranicama FINE pod Predaja godisnjih financijskih izvjestaja pod tockom. 6 stoji da predaja  izjave o neaktivnosti zamjenjuje GFI-a za statisticke i druge potrebe te javnu objavu te da se ista moze predati i po isteku zakonskih rokova, ukljucujuci i prethodne godine.

Zeljela bi pokrenuti postupak likvidacije po skracenom postupku , pred Trgovackim sudom , koji je postupak? Da li su Odluka te posebna Izjava ovjerena kod javnog biljeznika dovoljne, ili?

Unaprijed hvala

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija