becelia objavljeno: 8. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 8. travanj 2022. Dana 25.3 napravila sam prekršaj tj imala sudar sa autom iz suprotnog smjera jer sam u datom trenutku skretala ulijevo na parking a da sam pritom pogledala dali ide ikoje vozilo, nakon čega me to isto vozilo udarilo i zavrtilo bacivši me na auto iza mene sad moram dostavit pritužbu na prekršajni nalog a neznam kako ga započet dali mi itko može pomoć dali su mi kaznu od 5000 ili 4000 kn neznaju ni oni koliko (policija) svaka pomoć dobro dosla Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 9. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2022. Ovdje imaš ukratko o prigovorima, a što si točno dobila od papira? Pitam jer bi trebala dobiti prekršajni nalog, pa se tada žaliti, a ako si ga dobila, trebala bi znati i kaznu (na njemu točno piše)... prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
becelia odgovoreno: 9. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2022. Na licu mista samo da su mi tablice oduzete i da nisam bila pod alkoholom a prekršajni nalog im triba 100 godina da mi ga daju neznam uopće kad će doc a već 2 tjedna proslo vozac šta me udarija je dobija a onaj iza mene samo potvrdu za osiguranje valjda zato šta nije ni triba sudjelovat u prometnoj jako spora ova naša policija čak i kad si kriv Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 9. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2022. Žalit ćeš se kad dobiješ nalog, a do tada možeš samo čekati. prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
becelia odgovoreno: 9. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2022. To mi je i policija rekla a ja njima da neću bit tu iza Uskrsa jer moram ic Radit van grada i bit će mi nemoguce se vratit a kad sam pričala sa sucem Reka je da se to sve može otrgnut na godinu ili dvi jeli to istina Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 10. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2022. Nalog dođe unutar par mjeseci (najčešće unutar 6 mjeseci), ali onda po prigovoru može trajati i tih par godina (najduže 4, do zastare). prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
becelia odgovoreno: 10. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2022. Nadam se da će doc do zastare a dali možda znate jel kaznu dobiva i vozač šta je naletija na mene mater mu radi u policiji a sestra mu je policajka a čača policajac u mirovini vas 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 10. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2022. Nemoguće je reći napamet iz ovog što si napisala, bez obzira tko mu gdje radi. prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
becelia odgovoreno: 11. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2022. Evo stigao je nalog malo izokrenute price i još mi nisu dali namistu slikat auto i kome će sad sudac virovat meni ili policiji Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 11. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2022. Tko ti nije dao slikati auto? U prigovoru možeš napisati što god hoćeš ili možeš napisati da prigovaraš na nalog u cijelosti (bez obrazloženja) i želiš da te sud sasluša. Možeš tražiti i vještačenje, ali ako izgubiš, morat ćeš ga platiti. prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
becelia odgovoreno: 11. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2022. Policija mi nije dala slikat zajedno sa ostalim gledateljima jer sam u šoku bila i samo ponavljala kako moram slikat radi osiguranja a rekli su netrebate sad gospođo polako tila bi da me sud sasluša al nemam vrimena cekat njihov poziv jer moram ic radit a koliko košta vještačenje a u nalogu piše da sam ja udarila Passat umisto da je on udarija mene Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 11. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2022. Ako si skretala lijevo i oduzela mu prednost, ti si kriva za prometnu nesreću (bez obzira na njegovu brzinu ili dr. okolnosti). Fotografirati si mogla, ali položaj vozila nakon sudara nema utjecaj na početak događaja. prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.